Weetjes

De Kazen
De kazen worden gevacumeerd verkocht en hebben zo een langere houdbaarheidsdatum. Wij sturen een vershoudfolie mee om de kaas na het openen in te kunnen bewaren.
 

De Hammen
De hammen bezorgen wij ongesneden vanaf 1kilogram of gesneden per ons. U kunt kiezen uit verschillende opties. Het is een product met unieke eigenschappen. Wij raden aan de prosciutto flinterdun te snijden. Zo komt de smaak het best tot zijn recht.
 

De Kersenwijn
Deze bijzondere kersenwijn drink je op kamertemperatuur.  Bij mooi weer kan hij ook koel worden geserveerd. Na openen is hij nog drie á vier maanden houdbaar.  U moet deze wijn beschouwen als een likeur/dessertwijn.
 

De Firma Celli (hammen) is zeer attent op de toenemende problemen in verband met voedsel intoleranties. Het bedrijf Celli heeft ingrediënten verwijderd of vervangen die problemen veroorzaken voor mensen met allergieën , altijd met respect voor de traditionele recepten. De producten bevatten geen enkele vorm van conserveringsmiddelen. Ze zijn lactose-, melkeiwit-, polyfosfaatvrij en zijn zelfs geschikt voor mensen met coeliakie.

 

Mocht er een product verkeerd zijn geleverd of is het product niet naar uw wens dan kunt u telefonisch contact opnemen. De klacht wordt dan zo spoedig mogelijk opgelost.

 

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Zo kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Bron van Smaak. Wij gaan altijd weer op zoek naar bijzondere producten en willen ons hier in onderscheiden.